Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

γουστάρω τις βραδιές όπως την χθεσινή..

να πίνεις μέχρι να μην θυμάσαι που είσαι..να κλαις γιατί απλά είσαι ο εαυτός σου..να γελάς και να μιλάς γιατί βαρέθηκες την βουβαμάρα της πόλης..

κ μέσα σε όλα.. να γράφεις κάτι ασυνάρτητο με ορνιθοσκαλίσματα στο πλαστό τετράδιό σου..

"Με James και Beirut αυτό το βράδυ Παρασκευής..Τι νόημα έχει να ψάχνεις λύσεις..Με μπύρα..τεκίλα..τσικουδιά..κ πάλι μπύρα..Οι απαντήσεις..Τα έχουμε πει..Δεν ανήκουν σε όλους..Δεν μας αρέσουν έτοιμες σε πιάτο..Προσπαθούμε..Ό,τι έχουμε κερδίσει..όπου έχουμε φτάσει..προσπάθεια πολύ..Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς..τους άλλους μας..κρυφογελώ..κρυφοκλαίω..με μπύρα..τεκίλα..κ πάλι μπύρα..Η μοναξιά ο σύντροφος μου..Μιας και ξεκαθάρισα την διαφορά φιλίας και συντροφιάς..σύντροφος πια..κ γουστάρω..Αυτή η Μανωλία..απλά μου αρέσει..
25/06/10

είμαι ενοχική?..δεν ξέρω..απλά δημιουργώ φαντάσματα κ ρόλους που γουστάρω τρελά να υποδύομαι.."

5 σχόλια:

Σκιά με παλμό είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IJFl76EYRmM&feature=related

:)

Μικρές ανάσες είπε...

Ότι και αν είσαι, να είσαι ο εαυτό σου έχει σημασία....

manolia είπε...

:)..

θα τον βρούμε κι αυτόν..

πήγα στην έκθεση σήμερα..πολύ όμορφα..μπερδεύτητα βέβαια λιγάκι γιατί δεν είχα ξαναπάει σε τέτοιο εκθεσιακό χώρο..όμως πολύ ωραία!κ ο χώρος για καφέ!ευχαριστώ πραγματικά!μου έχεις δείξει μια δημιουργική πλευρά της Αθήνας!

Μικρές ανάσες είπε...

Έχω πάντα ένα άγχος όταν προτείνω σε κάποιον κάτι και νιώθω λίγο υπεύθυνη να του αρέσει.
Χαίρομαι τόσο πολύ που βρήκες στο χώρο κάτι να σου αρέσει!!!
Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε εκείνο το μέρος της Αθήνας, πήγαινε στην Πλατεία της Παλιάς Αγοράς, εκεί υπάρχει ένα καφέ που λέγετε Terina, έχει τα καλύτερα γλυκά σοκολάτας. Και αν θέλεις μια γεύσης απο ανατολή, στου Ψυρρή υπάρχουν τα Σερμπέτια....

Φιλί γλυκό καρδούλα μου

manolia είπε...

μμ :)
τέλεια..