Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

a warm welcome..

Δεν είχα σκοπό να γράψω σήμερα..έτυχε να διαβάσω τις αναρτήσεις του Οκτωβρίου των τελευταίων τριών ετών και παρατήρησα ότι είχα γράψει την πρώτη του Οκτώβρη και τις τρεις αυτές χρονιές..Λέω να μην χαλάσω την παράδοση και να πω κάτι σήμερα κι ας μην είναι τόσο σημαντικό..κι ας μην έχει συνοχή..

Forrest Gump Piano Theme....

πήγα στην Πάτρα για την πτυχιακή..ακούστηκε από το στόμα του καθηγητή κάτι για παρουσίαση..δεν το πιστεύω βέβαια αυτό..μετά από ένα χρόνο αναμονής, τρέλας και απόγνωσης μας είπε ότι θα παρουσιάσουμε..και λέει το χαλασμένο μου μυαλό ότι μπορεί να αποκαλούμαι πτυχιούχος..να ψάξω για κανονική δουλειά πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου..θέλω να γελάσω ειρωνικά αλλά είναι που αποφεύγω να γρουσουζέψω το κάρμα μου..

Diary of hate- Michael Nyman....


και με βρίσκει ο καινούριος μήνας στην πρωτεύουσα ξανά..να προσπαθώ να χτίσω μια εφήμερη ζωή γιατί ποτέ δεν θα γίνει μόνιμη..και ίσως να μην θέλω..όνειρο είναι τα ταξίδια και η φυγή..δεν θέλω να το κάνω κάλπικα..δεν θέλω το σώμα να είναι εδώ και το ασυνείδητο πάνω από τα σύνορα..

καινούρια πρόκληση ξεκινά στη ζωή μου..και αφού χόρτασα την μιζέρια μου και τα παράπονά μου για την τόσο μονότονη ζωή μου..είναι καιρός λοιπόν να αποδείξω στον εαυτό μου ότι η καλή μου φίλη η συνήθεια δεν με βούτηξε στους λάκκους του φόβου και της αποτροπής..

The Painted Veil- Gnossienne No.1


καλό μου ταξίδι λοιπόν..το καλάθι το έχω έτοιμο για την συλλογή καινούριων στιγμών..το παλτό έτοιμο στο χέρι για την αλλαγή του καιρού..και η ομπρέλα ανοιγμένη για να τραγουδήσω στην βροχή...

2 σχόλια:

van_zel είπε...

Την αγαπη μου...

Ritsa Blue είπε...

Πάντα αισιόδοξη Μανωλί!!ΣΕ ΦΙΛΩ!