Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

..................................

Είμαι απολύτως αηδιασμένη...Από τα Μ.Μ.Ε..ποια ενημέρωση δηλαδή..μέσα μαζικής κοροϊδίας έπρεπε να τα λένε..
Όταν γίνονταν οι καταλήψεις και οι πορείες το 2007 το μόνο που τους έννοιαζε ήταν να καταγράφουν τις ζημιές των κουκουλοφόρων ,που παρεπιπτόντως ήταν φοιτητές,και να λένε δείτε τι κάνουν οι φοιτητές..δείτε τι κάνουν οι πορείες,με αυτές τις συμπεριφορές δεν κερδίζετε τίποτα..
Και τώρα 2008, καταγράφουν τις ζημιές των κουκουλοφόρων, που παρεπιπτώντως δεν είναι μαθητές και φοιτητές, και να λένε η ίδια η αστυνομία τους βάζει..και οι μαθητές και οι φοιτητές καλά κάνουν που κατεβαίνουν σε πορείες..μόνο έτσι θα κερδίσουμε τον αγώνα..
Ξαφνικά ένα κύμα μίσους προς την αστυνομία, κατέκλεισε τις ειδήσεις..Οι δολοφόνοι..Πετάνε δακρυγόνα, χημικά, χτυπούν κοπέλες και παιδιά..Τα δικά μας παιδιά...Δείχνουν εικόνες με τους κουκουλοφόρους να στέκονται ανάμεσα σε αστυνομικούς και τι να μην λένε γι 'αυτό..

Που ήταν τότε όμως όταν τα ίδια έκαναν στους φοιτητές; Οι φοιτητές, δεν είναι δικά τους παιδιά;Μας πέταγαν δακρυγόνα, χημικά..Μας χτυπούσαν ανελέητα και αδικαιολόγητα και δεν έδειχναν τους κουκουλοφόρους ανάμεσα στους αστυνομικούς..Αυτό δεν μετρούσε τότε, αλλά σήμερα μετράει..

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η μεταστροφή..Αλλά πραγματικά..είναι τόσο ψεύτικη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: